Ukázkový adventní jídelníček na pozvolné hubnutí: II. díl

Konec Adventu se blíží. Využijte posledních dní k úpravě jídelníčku. Osvojte si zdravé stravovacími návyky a vstupte do nového roku s odhodláním pozvolně zhubnout.

reklama
Popis

Udělejte první krok pro úspěšné hubnutí ještě dnes

Rezervujte si nezávaznou konzultaci s výživovým poradcem, na které získáte:

  • Diagnostiku těla na přístroji typu InBody / Tanita
  • Posouzení jídelníčku a tipy, jak ho upravit, aby šla vaše váha dolů
  • Doporučení, co dělat pro lepší zdravotní stav i kondici
  • Motivaci a návrh postupu pro úspěšné a trvalé hubnutí
  • Rezervujte si konzultaci dnes a získejte 2 kuchařky plné zdravých receptů zdarma

Držíte v době Adventu půst jako naši předci? Dlouhodobé hladovění zdraví, psychice ani váze neprospívá. Vyhladovělí snáze podlehnete vysoce kalorickým nástrahám provázejícím vánoční svátky.

Lepší řešení představuje odlehčený, avšak nutričně vyvážený jídelníček složený převážně z tradičních staročeských vánočních chodů. Pomůže vám přijít na chuť konvenčním surovinám a nastartuje spalování i dobré trávení.

Ukázka adventního jídelníčku na pozvolné hubnutí

1. den

Snídaně: Lívance z pohankové mouky s dušenými jablky, skořicí a lněným olejem

Oběd: Jáhelník se sušenými švestkami a přepuštěným máslem

Večeře: Pučálka

lívance z pohankové mouky s dušenými jablky, skořicí a lněným olejem

2. den

Snídaně: Ovesné vločky s mlékem, dýňovými semínky a neslazeným hruškovým kompotem

Oběd: Hubník z celozrnného žitného pečiva

Večeře: Bramborové placky s tvarohovým dipem

3. den

Snídaně: Amarantová kaše s muzikou (vařené křížaly) a vlašskými ořechy

Oběd: Dušené zelí na cibuli s žitným kváskovým chlebem

Večeře: Zeleninová polévka s fazolemi

zeleninová polévka s fazolemi

Přejeme pohodový adventní čas.

 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Zlepšete kvalitu života přátelům a rodině. Sdílejte s nimi článek. Děkujeme.

[mv_grow_share]
Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít