Jste milovníci jídel, která mají říz? Pak to v kuchyni rozpalte s naším novým receptem – poctivou omáčkou z domácí zeleniny, čočky a pikantního koření. Pikantní zeleninová omáčka k těstovinám Ingredience: 130 g...
Když se řekne lasagne, vybaví se vám jako první italská kuchyně? Nemáte tak úplně pravdu. Vrstvené jídlo z těstovin a delikátní omáčky vařili už staří Řekové. Z Řecka přes Velkou Británii až do Itálie Původ lasagní...
Kombinace kuřecího masa, smetanové omáčky a mleté papriky představuje sázku na jistotu. V různých obměnách je používají kuchaři a hospodyně po celém světě. Podívejte se s námi na nejlepší české recepty. Výhody kombinace...
Zeleniny není na talíři nikdy dost. A cukety obzvlášť. Že už jste ji jedli na nespočet způsobů? Dušená s voňavými rajčaty, cizrnou a kokosovým krémem vás mile překvapí. Kokosová omáčka s rajčaty, cuketou a cizrnou...
Rajská omáčka, které málokdo neodolá? Vyzkoušejte ji, a to ve fit verzi. Uvařená z čerstvých rajčat a směsi koření v dokonalém poměru si získá stálé místo nejen v dietním jídelníčku. Dietní omáčka z rajčat Ingredience:...
Letos počasí houbařům přeje. Máte-li také nasbíráno, sáhněte do zásob a připravte si bleskurychlou omáčku s plátky dušených hub. Že nejde o obyčejné jídlo, se přesvědčte sami 🙂 Blesková omáčka z lesních hub a pórku...
Italská kuchyně v nevšední podobě? Recept na naši boloňskou omáčku zaujme i fanoušky rostlinné stravy. Nabízí porci lokální zeleniny doplněnou o dobře stravitelné luštěniny. Buon appetio všem! Špagety s boloňskou...
Inspirací na lehký jarní oběd nebo večeři není nikdy dost. A protože chřestová sezóna ještě nekončí, využití šparglu do těstovin se přímo nabízí. Rozpalte pánev, jde se vařit! Těstoviny s chřestem a královskou...