reklama
eshop-zlevneni-proteinoveho-chleba-0519-cz-1558426415.jpg
BezHladovění.cz

RECEPT: Bezlepkový rebarborový koláč crumble

Přichází čas rebarbory. Koláče i bublaniny zdobí stoly. Ty bez těsta, tzv. crumbly, sklízí úspěch nejen v jejich rodné Británii. Také my jsme si ho pro vás připravili, s rebarborou v hlavní roli.

Rebarborový crumble bez lepku

Ingredience:

reklama
PŘEČTĚTE SI
Recenze knihy „Jak tuky pálit a neukládat?“

Postup:

  1. Rebarboru omyjte, oloupejte a nakrájejte na stejně velké kousky.
  2. Kousky rebarbory zalijte sirupem a limetkovou šťávou.
  3. Rebarboru vložte do zapékací mísy s antiadhezním povrchem a pečte v předehřáté troubě na 170 °C cca 25-30 minut.
  4. Mezitím si smíchejte všechny zbylé ingredience.
  5. Upečenou rebarboru překryjte připravenou drobenkou a dejte zpět do trouby na 15-20 minut.
  6. Crumble servírujte teplý nebo vychlazený.

Přejeme dobrou chuť!

Baví vás zdravé pečení? Zkuste i další recepty z rebarbory.

Mgr. Andrea Hrečková

Mgr. Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

reklama