Pod pojmem sushi si většina lidí představí rýži s kusem syrové ryby. Málokdo ví, že jej jde připravit i v bezmasé, stejně chutné, ale lépe stravitelné, podobě. Zkuste to. Proč jíst bezmasé sushi? Občasná konzumace...
Rychlá. Voňavá. Nadýchaná. Raz dva hotová. Taková je bublanina – hit letního pečení. S jakým ovocem chutná nejlépe? A jak vykouzlit to nejlepší těsto? Čtěte celý článek. Bublanina s ovocem. Ale jakým? Nejlépe kvalitním...
Zavařování je skvělý způsob, jak oblíbené potraviny uchovat co nejdelší dobu. Sladké třešně, které v červnu natrháte, si díky němu vychutnáte i v chladném zimním večeru. Kdy oceníte zavařovací hrnec? Z letní...
Toužíte po dokonale sypké, chutné a voňavé rýži, kterou podávají v kvalitních asijských restauracích? Tajemstvím perfektně připravené rýže je rýžovar, který nabízí spoustu výhod. 1. Rychlá a snadná příprava...
Zeleninový vývar využijete do bezmasých polévek, italského risotta nebo jen tak. Příprava je rychlá a jednoduchá. Proto je škoda uchylovat se ke kupovaným polotovarům. Pojďme na to! Kvalitní domácí zeleninový vývar...
Chcete si pochutnat na opravdu čerstvém a kvalitním jogurtu? Připravte si ho doma sami. Není to nic těžkého! Pravidelnou konzumací jogurtu doplníme do těla hodnotné bílkoviny, řadu vitaminů rozpustných v tucích a...
Kukuřičná kaše zvaná polenta k nám dorazila ze slunné Itálie. Pro vysoký obsah bílkovin, vlákniny, vitaminů a minerálů i skvělou chuť nabízí vítané zpestření našich jídelníčků. Přečtěte si, jak ji připravit a...
Grilování sice nepatří mezi nejzdravější varianty úprav potravin, ale v létě můžeme sem tam přimhouřit oko. Dnes vám poradíme, jak si ugrilovat co nejzdravěji steaky. Pár zásad, které byste měli znát, než se...