Sympatická Tereza je normální máma, která denně vaří. Nejradši vymýšlí sladké laskominy. Všechny, nebo skoro všechny, její nápady najdete na blogu PrudceJedle.cz. 1. Denně vaříš pro rodinu. Myslíš, že to jde s malými...
Markéta s Františkem jsou mladý manželský pár, který pojí nejen láska k vaření, ale také k cestování a poznávání cizokrajných kuchyní. Neotřelou exotickou chuť pokrmů přibližují čtenářům na blogu „Neplecha na...
Tereza je v kuchyni jako ryba ve vodě. Plná kreativní energie sází na zdravý jídelníček z obyčejných surovin. Úprava životosprávy ji zbavila zažívacích problémů a projevů potravinových alergií. 1. Terezo, představ se...
Usměvavá Dáša Protivínská se jednoho dne přistihla, že „nějak moc peče”. A řekla si, proč schovávat dobroty jen pod pokličkou, když mohou udělat radost i ostatním? Začneme otázkou, kterou bys určitě nečekala. 🙂 Jak ses...
V roce 2018 založila skupina studentů ČVUT a České zemědělské univerzity start-up s názvem HerbaFabrica. Přináší nový, moderní pohled na pěstování rostlin bez chemie. Pár slov o přístupu k pěstování rostlin v...
Blogerka Lucie ke zdravé stravě vychovala 3, dnes už dospělé, děti. Netají se přitom láskou k máslu nebo obyčejnému rohlíku. Přesto s váhou nikdy nebojovala. Jak to dělá? 1. Kolem jídla se podle tebe točí celý náš život...
Milá 24letá Pražanda Majda ráda cestuje po světě a objevuje nová jídla. Které své recepty doporučuje při hubnutí? Čtěte celý rozhovor. Na blogu popisuješ jako svůj první společný kulinářský počin bublaninu, se kterou ti...
Blog o rostlinné stravě „A co teda jíš?“ sklízí úspěch nejen u veganů. Proč se jeho autorka Linda vyhýbá foodblogové scéně, kurzům vaření a food festivalům? Vše se dočtete v dnešním rozhovoru. 1. Lindo...