Bezhladoveni.cz

Celozrnné špagety s krémovou česnekovo-bylinkovou omáčkou

Špagety jsou základem italské kuchyně. Recept na ty naše je vyváženou kombinací surovin, ve které se snoubí pikantnost a jemnost, což je v dnešní době in. Chuť a vůně bylinek, česneku a kokosu, je zárukou toho, že si „dáte do nosu“.

Množství1 porce
Celkový čas20 minut

Ingredience

 2 stroužky česneku
 hrst nadrobno nasekané čerstvé petrželky kudrnky
 hrst nadrobno nasekané čerstvé bazalky
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Špagety uvařte dle návodu.

2

Česnek oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

3

Na nepřilnavé pánvi jej zlehka orestujte, přidejte k němu chilli a obě suroviny zalijte kokosovým mlékem.

4

Směs osolte, opepřete, dochuťte bylinkami a na mírném plameni ji nechte pod pokličkou probublávat.

5

Po chvilce stáhněte plamen a do omáčky přihoďte uvařené špagety al dente.

6

Vše společně promíchejte, poté servírujte.

Typ jídlaZpůsob přípravy, Stravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
sladky-restart

Jak se zbavit závislosti na cukru? ...za 7 dní

Naučte se jak zdravě mlsat a nebýt závislí na cukru. Dvanáct praktických kroků a přesný plán, jak nad závislostí na cukru vyhrát.

konec únavy a špatné nálady - snadné hubnutí bez jo-jo efektu - dobrá imunita i regenerace - žádné chutě na sladké - zdravé mlsání bez výčitek

Suroviny

 2 stroužky česneku
 hrst nadrobno nasekané čerstvé petrželky kudrnky
 hrst nadrobno nasekané čerstvé bazalky

Postup

1

Špagety uvařte dle návodu.

2

Česnek oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

3

Na nepřilnavé pánvi jej zlehka orestujte, přidejte k němu chilli a obě suroviny zalijte kokosovým mlékem.

4

Směs osolte, opepřete, dochuťte bylinkami a na mírném plameni ji nechte pod pokličkou probublávat.

5

Po chvilce stáhněte plamen a do omáčky přihoďte uvařené špagety al dente.

6

Vše společně promíchejte, poté servírujte.

Celozrnné špagety s krémovou česnekovo-bylinkovou omáčkou

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít

reklama
reklama