Vláďa Sojka se stal po letité praxi v IT fermentátorem na plný úvazek. Pěstuje leccos od kvásku po kombuchu. Jak zdravě krmit lidské střevo a které kvašené potraviny patří k nejlepším? Čtěte celý rozhovor. Zkvašeno.cz...
Výživě a zdravému životnímu stylu se Míša Bebová věnuje už přes 15 let. Díky studiu biochemie ví, jak funguje náš metabolismus a další chemické procesy v těle. Na základě faktů tak vyvrací zažité mýty a dezinformace o...
Dr. Petra Zahradníka, Ph.D., potkáte ve fyzioterapeutické ambulanci SPINEZIO, kde rychle a efektivně pomáhá pacientům od bolestí různých částí těla. Za svou letitou praxi dobře ví, že za bolestmi často stojí psychika a...
Zakladatel fyzioterapeutické ambulance SPINEZIO Dr. Petr Zahradník, Ph.D., pomáhá lidem od bolestí těla tak, aby se jim nevracely jako bumerang. Díky práci s dětmi vnímá nadřazenost a sílu myšlenek a jejich energii na...
Františka a Michala nebavilo večer v baru pít pouze alkohol nebo nápoje plné cukru. Ve snaze přinést do životů svých i ostatních lidí svobodu, začali vyrábět kombuchy, které se brzy staly součástí společenské změny...
Katy, Petra a Marek nedají dopustit na ryby a dobré víno. Společně si jejich chutě užívali tak dlouho, až vznikl projekt Boxxi. Díky němu můžete konzumovat kvalitní mořské ryby spolu s vínem v pohodlí domova i vy...
Už přes rok trvá pandemická situace kolem koronaviru. Jak ovlivňují Čechy současná opatření a jak bojovat proti špatné náladě a úzkostem? Čtěte tipy psychologa Mgr. Martina Murgaše z Centra Anabell. Dá se říct, co na...
Vláďa Sojka ve 40 letech sekl s prací v IT a začal se věnovat své lásce: práci s potravinami a kávou. Jako specializaci si zvolil kvašení potravin. Dále vyrábí mapu Pečem pecen a fotí houby. Dnes vám poví víc o výhodách...