Veganské míša řezy bez laktózy a cukru

Množství
Celkový čas1 hodina

Ingredience

Na korpus
 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva bez fosfátů
Na krém
 340 g silken tofu
 šťáva z 1/2 citrónu
Na polevu

Postup

1

V míse nejprve promíchejte suché ingredience určené na korpus, poté k nim přilijte ty mokré.

2

Vše důkladně promíchejte, nalijte nízké silikonové formy a stěrkou rovnoměrně rozetřete po celé její ploše.

3

Korpus pečte v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut.

4

Ingredience na krém rozmixujte a vylijte na předpečený korpus. Poté vraťte formu do trouby na dalších cca 15–20 minut.

5

Kokosový olej určený k polevě rozehřejte, odstavte z plotýnky a rozpusťte v něm kakaový prášek.

6

Řezy po vychladnutí polijte připravenou polevou a dejte do lednice vychladit alespoň na 2 hodiny.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

Na korpus
 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva bez fosfátů
Na krém
 340 g silken tofu
 šťáva z 1/2 citrónu
Na polevu

Postup

1

V míse nejprve promíchejte suché ingredience určené na korpus, poté k nim přilijte ty mokré.

2

Vše důkladně promíchejte, nalijte nízké silikonové formy a stěrkou rovnoměrně rozetřete po celé její ploše.

3

Korpus pečte v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut.

4

Ingredience na krém rozmixujte a vylijte na předpečený korpus. Poté vraťte formu do trouby na dalších cca 15–20 minut.

5

Kokosový olej určený k polevě rozehřejte, odstavte z plotýnky a rozpusťte v něm kakaový prášek.

6

Řezy po vychladnutí polijte připravenou polevou a dejte do lednice vychladit alespoň na 2 hodiny.

Veganské míša řezy bez laktózy a cukru
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.