Print Options:

Veganské míša řezy bez laktózy a cukru

MnožstvíCelkový čas1 hodina

Na korpus
 250 g celozrnné špaldové mouky
 špetka himalájské soli
 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva bez fosfátů
 50 g raw kakaového prášku
 100 ml kokosového oleje
 180 ml kokosového mléka
 1 lžíce 100% arašídového másla
Na krém
 340 g silken tofu
 šťáva z 1/2 citrónu
 2 lžíce datlového sirupu
Na polevu
 40 g kokosového oleje
 3 lžíce raw kakaového prášku
1

V míse nejprve promíchejte suché ingredience určené na korpus, poté k nim přilijte ty mokré.

2

Vše důkladně promíchejte, nalijte nízké silikonové formy a stěrkou rovnoměrně rozetřete po celé její ploše.

3

Korpus pečte v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut.

4

Ingredience na krém rozmixujte a vylijte na předpečený korpus. Poté vraťte formu do trouby na dalších cca 15–20 minut.

5

Kokosový olej určený k polevě rozehřejte, odstavte z plotýnky a rozpusťte v něm kakaový prášek.

6

Řezy po vychladnutí polijte připravenou polevou a dejte do lednice vychladit alespoň na 2 hodiny.

Nutrition Facts

porce 6