Vánoční RAW perníčky

Souhlasíte s názorem, že cukroví k Vánocům jednoznačně patří? A co takhle v nepečené podobě, navíc bez čekání, než vám změkne? Zdravé, dokonale provoněné a na talíři stylové. Přesně takové, hnedka hotové, je tu pro vás, slečny, paní a pánové.

Množství
Celkový čas12 hodin 30 minut

Ingredience

reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě po celý rok

  • 4 roční období, 32 hlavních ingrediencí
  • 160 zdravých a chutných receptů
  • 400 stran tipů, jak jíst zdravě
  • Ze surovin, co máte doma
  • Uvařeno do 30 minut
  • Sezónní vaření šetří vaši peněženku
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Ořechy předem namočte, nejlépe přes noc.

2

Datle rozmixujte do konzistence pasty. Tento krok si můžete ušetřit zakoupením již hotové datlové pasty.

3

Vodu z ořechů slijte a ořechy přihoďte do mixéru k datlové pastě.

4

Pastu spolu s ořechy ochuťte veškerým kořením a vše společně rozmixujte do konzistence hladkého, lepivého těsta.

5

Z těsta vytvarujte vámi preferované tvary, obalte je v kokosu, skořici či konopných semínkách.

6

Hotové cukroví dejte do mrazáku minimálně na 2 hodiny.

7

Před jeho konzumací jej přendejte alespoň na chvíli do lednice, aby povolilo.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Postup

1

Ořechy předem namočte, nejlépe přes noc.

2

Datle rozmixujte do konzistence pasty. Tento krok si můžete ušetřit zakoupením již hotové datlové pasty.

3

Vodu z ořechů slijte a ořechy přihoďte do mixéru k datlové pastě.

4

Pastu spolu s ořechy ochuťte veškerým kořením a vše společně rozmixujte do konzistence hladkého, lepivého těsta.

5

Z těsta vytvarujte vámi preferované tvary, obalte je v kokosu, skořici či konopných semínkách.

6

Hotové cukroví dejte do mrazáku minimálně na 2 hodiny.

7

Před jeho konzumací jej přendejte alespoň na chvíli do lednice, aby povolilo.

Vánoční RAW perníčky
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít