Jednoduché slané palačinky se špenátem

Množství2 porce
Celkový čas2 hodin 15 minut

Ingredience

HeurekaDisclaimer

Sada 3 kuchařek s nejrychlejšími zdravými recepty


Chcete jíst zdravě, ale zároveň nechcete strávit hodiny vařením?

Tak přesně pro vás je sada kuchařek “Jíme zdravě a rychle”, ve které najdete ty nejrychlejší recepty ze surovin, které najdete v každém obchodě.

👨‍🍳👩🏻‍🍳 Zvládnete uvařit úplně každý recept levou zadní
⏱️ Vše budete mít snadno a rychle do 30 minut
😋 Zjistíte, že zdravé vaření může být jednoduché i velmi chutné
🍎🥦🥕 Nebudete trávit hodiny nákupy ingrediencí, vaříme z toho, co máte běžně doma

Postup

1

Chia semínka namočte do vody a odložte alespoň na 2 hodiny stranou.

2

Mouku smíchejte se solí.

3

K sypkým ingrediencím přidejte mléko a chia gel.

4

Metličkou vše prošlehejte.

5

Na nepřilnavé pánvi opečte palačinky z obou stran.

6

Tofu mixujte s troškou mléka tak dlouho, dokud nedocílíte krémové konzistence.

7

Baby špenát natrhejte, rajčata pokrájejte na menší kousky.

8

Hotové palačinky potřete tofu krémem, naplňte rajčaty a špenátem, srolujte a podávejte.

9

TIP: Palačinky můžete ozdobit balzamikovým krémem, nebo posypat sezamovými semínky.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

Postup

1

Chia semínka namočte do vody a odložte alespoň na 2 hodiny stranou.

2

Mouku smíchejte se solí.

3

K sypkým ingrediencím přidejte mléko a chia gel.

4

Metličkou vše prošlehejte.

5

Na nepřilnavé pánvi opečte palačinky z obou stran.

6

Tofu mixujte s troškou mléka tak dlouho, dokud nedocílíte krémové konzistence.

7

Baby špenát natrhejte, rajčata pokrájejte na menší kousky.

8

Hotové palačinky potřete tofu krémem, naplňte rajčaty a špenátem, srolujte a podávejte.

9

TIP: Palačinky můžete ozdobit balzamikovým krémem, nebo posypat sezamovými semínky.

Jednoduché slané palačinky se špenátem
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít