Jednoduché slané palačinky se špenátem

Množství2 porce
Celkový čas2 hodin 15 minut

Ingredience

reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě ve městě i na venkově

  • 112 receptů z běžně dostupných surovin
  • Tipy na snídaně, které vás nabijí energií
  • Recepty na rychlé svačiny a další jídla s sebou
  • Obědy a večeře pro masožravce i milovníky zeleniny
  • Odlehčené recepty na českou klasiku – naslano i nasladko
  • Sladké i sladké pochoutky pro chvíle, kdy vás honí mlsná
  • Označení vegetariánských, veganských a bezlepkových pokrmů
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Chia semínka namočte do vody a odložte alespoň na 2 hodiny stranou.

2

Mouku smíchejte se solí.

3

K sypkým ingrediencím přidejte mléko a chia gel.

4

Metličkou vše prošlehejte.

5

Na nepřilnavé pánvi opečte palačinky z obou stran.

6

Tofu mixujte s troškou mléka tak dlouho, dokud nedocílíte krémové konzistence.

7

Baby špenát natrhejte, rajčata pokrájejte na menší kousky.

8

Hotové palačinky potřete tofu krémem, naplňte rajčaty a špenátem, srolujte a podávejte.

9

TIP: Palačinky můžete ozdobit balzamikovým krémem, nebo posypat sezamovými semínky.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

Postup

1

Chia semínka namočte do vody a odložte alespoň na 2 hodiny stranou.

2

Mouku smíchejte se solí.

3

K sypkým ingrediencím přidejte mléko a chia gel.

4

Metličkou vše prošlehejte.

5

Na nepřilnavé pánvi opečte palačinky z obou stran.

6

Tofu mixujte s troškou mléka tak dlouho, dokud nedocílíte krémové konzistence.

7

Baby špenát natrhejte, rajčata pokrájejte na menší kousky.

8

Hotové palačinky potřete tofu krémem, naplňte rajčaty a špenátem, srolujte a podávejte.

9

TIP: Palačinky můžete ozdobit balzamikovým krémem, nebo posypat sezamovými semínky.

Jednoduché slané palačinky se špenátem
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít