Pečená růžičková kapusta jako svačina i příloha

Hledáte způsob, jak připravit zeleninovou přílohu, která nezůstane ležet na talíři? Zkuste směs pečené zeleniny s javorovým sirupem a kořením.

Množství3 porce
Celkový čas35 minut

Ingredience

HeurekaDisclaimer

Sada 3 kuchařek s nejrychlejšími zdravými recepty


Chcete jíst zdravě, ale zároveň nechcete strávit hodiny vařením?

Tak přesně pro vás je sada kuchařek “Jíme zdravě a rychle”, ve které najdete ty nejrychlejší recepty ze surovin, které najdete v každém obchodě.

👨‍🍳👩🏻‍🍳 Zvládnete uvařit úplně každý recept levou zadní
⏱️ Vše budete mít snadno a rychle do 30 minut
😋 Zjistíte, že zdravé vaření může být jednoduché i velmi chutné
🍎🥦🥕 Nebudete trávit hodiny nákupy ingrediencí, vaříme z toho, co máte běžně doma

Postup

1

Troubu předehřejte na 200 °C.

2

Kapustičky očistěte a podélně rozkrojte napůl.

3

Květák rozdělte na růžičky.

4

Mrkev oškrábejte a nakrájejte na stejně silné plátky.

5

Kapustičky, květák i mrkev pokapejte olivovým olejem, osolte a opepřete.

6

Pečte je na plechu vyloženém pečicím papírem cca 25 minut.

7

Upečené je posypte chilli vločkami a zlehka přelijte javorovým sirupem.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , , ,
Jak vám chutnalo?

Postup

1

Troubu předehřejte na 200 °C.

2

Kapustičky očistěte a podélně rozkrojte napůl.

3

Květák rozdělte na růžičky.

4

Mrkev oškrábejte a nakrájejte na stejně silné plátky.

5

Kapustičky, květák i mrkev pokapejte olivovým olejem, osolte a opepřete.

6

Pečte je na plechu vyloženém pečicím papírem cca 25 minut.

7

Upečené je posypte chilli vločkami a zlehka přelijte javorovým sirupem.

Pečená růžičková kapusta jako svačina i příloha
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Zlepšete kvalitu života přátelům a rodině. Sdílejte s nimi článek. Děkujeme.

[mv_grow_share]
Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít