Košíčky plněné ořechovou a jablečnou náplní

Hledáte recept na zdravý a lehký moučník, na kterém si pochutnáte také třetí nebo čtvrtý den po upečení? Vyzkoušejte mrkvovo-jablečné košíčky s chutí i vůní vlašských ořechů. Splní všechny vaše nároky.

Množství
Celkový čas50 minut

Ingredience

 300 g mrkví
 100 g sladších jablek
 1 lžička kypřicího prášku do pečiva bez fosfátů
HeurekaDisclaimer

Sada 3 kuchařek s nejrychlejšími zdravými recepty


Chcete jíst zdravě, ale zároveň nechcete strávit hodiny vařením?

Tak přesně pro vás je sada kuchařek “Jíme zdravě a rychle”, ve které najdete ty nejrychlejší recepty ze surovin, které najdete v každém obchodě.

👨‍🍳👩🏻‍🍳 Zvládnete uvařit úplně každý recept levou zadní
⏱️ Vše budete mít snadno a rychle do 30 minut
😋 Zjistíte, že zdravé vaření může být jednoduché i velmi chutné
🍎🥦🥕 Nebudete trávit hodiny nákupy ingrediencí, vaříme z toho, co máte běžně doma

Postup

1

Jablka i mrkev oloupejte a nastrouhejte nahrubo.

2

Část ovesných vloček namelte, část ponechejte v celku.

3

Vlašské ořechy nadrťte na menší kousky.

4

Všechny ingredience promíchejte a naplňte jimi formy na košíčky.

5

Navrch každého košíčku položte a jemně přimáčkněte vlašský ořech.

6

Košíčky dejte péct do předehřáté trouby na 180 °C na 30 až 35 minut.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 300 g mrkví
 100 g sladších jablek
 1 lžička kypřicího prášku do pečiva bez fosfátů

Postup

1

Jablka i mrkev oloupejte a nastrouhejte nahrubo.

2

Část ovesných vloček namelte, část ponechejte v celku.

3

Vlašské ořechy nadrťte na menší kousky.

4

Všechny ingredience promíchejte a naplňte jimi formy na košíčky.

5

Navrch každého košíčku položte a jemně přimáčkněte vlašský ořech.

6

Košíčky dejte péct do předehřáté trouby na 180 °C na 30 až 35 minut.

Košíčky plněné ořechovou a jablečnou náplní
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Zlepšete kvalitu života přátelům a rodině. Sdílejte s nimi článek. Děkujeme.

[mv_grow_share]
Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít