Bezhladoveni.cz

Nejlepší domácí kečup bez konzervantů

Patříte-li mezi labužníky či milovníky italské kuchyně, jistě vás potěšíme receptem na domácí kečup z poctivých surovin, bez zbytečné chemie. Chutná skvěle a od kupovaného ho stěží rozeznáte!

Množství
Celkový čas40 minut

Ingredience

 1 cibule
 1 šalotka
 1 stroužek česneku
 3 velká rajčata
 ½ červené papriky
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Cibuli i šalotku nakrájejte nadrobno.

2

Česnek prolisujte.

3

Papriku nakrájejte na menší kostky, rajčata na půlměsíčky.

4

Na nepřilnavé pánvi orestujte dozlatova cibuli, šalotku a česnek.

5

Přihoďte pokrájenou papriku a po chvilce i rajčata.

6

Vše podlijte trochou vody a pod pokličkou duste 10 minut.

7

V závěru přisypte bylinky, společně vše rozmixujte dohladka a propasírujte přes jemné síto.

8

Ještě teplým kečupem naplňte čistou, vyvařenou sklenici a vyvařeným, suchým víčkem ji pořádně utěsněte.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
sladky-restart

Jak se zbavit závislosti na cukru? ...za 7 dní

Naučte se jak zdravě mlsat a nebýt závislí na cukru. Dvanáct praktických kroků a přesný plán, jak nad závislostí na cukru vyhrát.

konec únavy a špatné nálady - snadné hubnutí bez jo-jo efektu - dobrá imunita i regenerace - žádné chutě na sladké - zdravé mlsání bez výčitek

Suroviny

 1 cibule
 1 šalotka
 1 stroužek česneku
 3 velká rajčata
 ½ červené papriky

Postup

1

Cibuli i šalotku nakrájejte nadrobno.

2

Česnek prolisujte.

3

Papriku nakrájejte na menší kostky, rajčata na půlměsíčky.

4

Na nepřilnavé pánvi orestujte dozlatova cibuli, šalotku a česnek.

5

Přihoďte pokrájenou papriku a po chvilce i rajčata.

6

Vše podlijte trochou vody a pod pokličkou duste 10 minut.

7

V závěru přisypte bylinky, společně vše rozmixujte dohladka a propasírujte přes jemné síto.

8

Ještě teplým kečupem naplňte čistou, vyvařenou sklenici a vyvařeným, suchým víčkem ji pořádně utěsněte.

Nejlepší domácí kečup bez konzervantů

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít

reklama
reklama