Print Options:

Nejlepší domácí kečup bez konzervantů

MnožstvíCelkový čas40 minut

 1 cibule
 1 šalotka
 1 stroužek česneku
 3 velká rajčata
 ½ červené papriky
 ½ lžičky sušené bazalky
 ½ lžičky sušeného oregana
 ½ lžičky sušené šalvěje
 ½ lžičky sušené saturejky
1

Cibuli i šalotku nakrájejte nadrobno.

2

Česnek prolisujte.

3

Papriku nakrájejte na menší kostky, rajčata na půlměsíčky.

4

Na nepřilnavé pánvi orestujte dozlatova cibuli, šalotku a česnek.

5

Přihoďte pokrájenou papriku a po chvilce i rajčata.

6

Vše podlijte trochou vody a pod pokličkou duste 10 minut.

7

V závěru přisypte bylinky, společně vše rozmixujte dohladka a propasírujte přes jemné síto.

8

Ještě teplým kečupem naplňte čistou, vyvařenou sklenici a vyvařeným, suchým víčkem ji pořádně utěsněte.

Nutrition Facts

porce 6