Datlové brownies s řepou a banánem

Prahnete-li po sladkém, vitamíny a minerály nabitém dezertu, vyzkoušejte brownies z datlí. Je super zdravé, extra vláčné, bez lepku a laktózy, vhodné pro každou příležitost.

Množství
Celkový čas1 hodina 30 minut

Ingredience

reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě ve městě i na venkově

  • 112 receptů z běžně dostupných surovin
  • Tipy na snídaně, které vás nabijí energií
  • Recepty na rychlé svačiny a další jídla s sebou
  • Obědy a večeře pro masožravce i milovníky zeleniny
  • Odlehčené recepty na českou klasiku – naslano i nasladko
  • Sladké i sladké pochoutky pro chvíle, kdy vás honí mlsná
  • Označení vegetariánských, veganských a bezlepkových pokrmů
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Řepy uvařte do měkka.

2

Uvařené řepy rozmixujte s datlovou pastou, banánem, arašídovým máslem a mlékem do krémové konzistence.

3

Poté do mokré části přisypte mouku a karob, a vše spolu důkladně promíchejte.

4

Těsto vylijte do silikonových formiček a dejte péct do předehřáté trouby na 180 °C cca na 30 minut.

5

Čokoládu s chilli rozpusťte ve vodní lázni.

6

Upečené brownies polijte rozehřátou čokoládou s chilli, posypte konopnými semínky a dejte jej vychladit.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

Postup

1

Řepy uvařte do měkka.

2

Uvařené řepy rozmixujte s datlovou pastou, banánem, arašídovým máslem a mlékem do krémové konzistence.

3

Poté do mokré části přisypte mouku a karob, a vše spolu důkladně promíchejte.

4

Těsto vylijte do silikonových formiček a dejte péct do předehřáté trouby na 180 °C cca na 30 minut.

5

Čokoládu s chilli rozpusťte ve vodní lázni.

6

Upečené brownies polijte rozehřátou čokoládou s chilli, posypte konopnými semínky a dejte jej vychladit.

Datlové brownies s řepou a banánem
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít