Palačinky bez lepku s extra porcí bílkovin

Máte rádi palačinky? A co si na nich pochutnat bez výčitek? Inspirujte se naším receptem a přesvědčte sebe i své blízké, že nemusí jít o všemi známou kalorickou bombu.

Množství2 porce
Celkový čas15 minut

Ingredience

 ½ hrnku cizrnové mouky
 1 lžíce jablečného octa
 bílý jogurt s vysokým obsahem bílkovin (v receptu použit sójový jogurt)
 čerstvé ovoce
HeurekaDisclaimer

Sada 3 kuchařek s nejrychlejšími zdravými recepty


Chcete jíst zdravě, ale zároveň nechcete strávit hodiny vařením?

Tak přesně pro vás je sada kuchařek “Jíme zdravě a rychle”, ve které najdete ty nejrychlejší recepty ze surovin, které najdete v každém obchodě.

👨‍🍳👩🏻‍🍳 Zvládnete uvařit úplně každý recept levou zadní
⏱️ Vše budete mít snadno a rychle do 30 minut
😋 Zjistíte, že zdravé vaření může být jednoduché i velmi chutné
🍎🥦🥕 Nebudete trávit hodiny nákupy ingrediencí, vaříme z toho, co máte běžně doma

Postup

1

V míse smíchejte mouky s kardamomem, solí a semínky.

2

K suché směsi přilijte mléko, olej a ocet.

3

Metličkou vyšlehejte těsto.

4

Na rozpálené nepřilnavé pánvi krátce opečte palačinky z obou stran.

5

Hotové je přelijte ořechovým máslem, zakápněte jogurtem a ozdobte svým oblíbeným ovocem.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 ½ hrnku cizrnové mouky
 1 lžíce jablečného octa
 bílý jogurt s vysokým obsahem bílkovin (v receptu použit sójový jogurt)
 čerstvé ovoce

Postup

1

V míse smíchejte mouky s kardamomem, solí a semínky.

2

K suché směsi přilijte mléko, olej a ocet.

3

Metličkou vyšlehejte těsto.

4

Na rozpálené nepřilnavé pánvi krátce opečte palačinky z obou stran.

5

Hotové je přelijte ořechovým máslem, zakápněte jogurtem a ozdobte svým oblíbeným ovocem.

Palačinky bez lepku s extra porcí bílkovin
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Zlepšete kvalitu života přátelům a rodině. Sdílejte s nimi článek. Děkujeme.

[mv_grow_share]
Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít