RECEPT: Pohankové palačinky se špenátem, tofu krémem a sušenými rajčaty

Kdo by nemiloval palačinky. Co si je tentokrát připravit naslano, bez lepku, kravského mléka a vajíčka? Originálně naservírované s lahodnou náplní vám jistě zachutnají. Navíc si je můžete dopřát také v dietě!

Jednoduché bezlepkové palačinky s tofu pěnou, špenátem a rajčaty

Ingredience:

pohankové palačinky

Postup:

  1. Chia semínka namočte do vody, poté je odložte stranou, než zgelovatí.
  2. Mouku smíchejte se solí.
  3. K sypkým ingrediencím přidejte mléko a hotový chia gel.
  4. Metličkou vše prošlehejte.
  5. Na nepřilnavé pánvi opečte palačinky z obou stran.
  6. Tofu mixujte s troškou mléka tak dlouho, dokud nedocílíte krémové konzistence.
  7. Baby špenát natrhejte, rajčata pokrájejte na menší kousky.
  8. Hotové palačinky potřete tofu krémem, naplňte rajčaty a špenátem, srolujte a podávejte.

TIP: Palačinky můžete ozdobit balzamikovým krémem, nebo posypat sezamovými semínky.

Přejeme dobrou chuť!

Rozhodně vyzkoušejte i domácí proteinové palačinky.

Základní informace
recipe image
Název receptu
Pohankové palačinky se špenátem, tofu krémem a sušenými rajčaty
Autor
Publikováno dne
Průměrné hodnocení
1.51star1stargraygraygray Based on 4 Review(s)
RECEPT: Pohankové palačinky se špenátem, tofu krémem a sušenými rajčaty
Jak se vám článek líbí?