BezHladovění.cz

RECEPT: Ovesná kaše s vanilkou a lesními plody

Ovesná kaše je ideální snídání v tomto chladném období. Do diety hodí se, a tak vhodná je i pro ty, co o svou váhu bojí se. Vanilkou provoněná, ovocem dochucená, se lžící másla pro její zjemnění, vaše ráno v zážitek promění.

Vanilková ovesná kaše s lesním ovocem

Ingredience:

Postup:

  1. Vločky zalijte mlékem a uložte je přes noc do lednice.
  2. Druhý den rozmixujte část lesních plodů s trochou vody. Druhou část ponechte vcelku.
  3. Mlékem nasáklé vločky přendejte do hrnce, přisypte k nim vanilku a za stálého míchání je na mírném plameni prohřejte.
  4. Kaši přendejte do misky, polijte ji ovocným přelivem, ozdobte zbylými kusy ovoce, arašídovým máslem a kakaovými boby.
PŘEČTĚTE SI
Recenze: Voňavá kuchařka podle Grusovky – bez lepku, s minimem sacharidů a hlavně chutně

TIP: Místo kešu mléka můžete použít jakýkoli jiný druh rostlinného mléka.

Přejeme dobrou chuť!

RECEPT: Ovesná kaše s vanilkou a lesními plody
4.6 (92%) 5 hlasů

Mgr. Andrea Hrečková

Mgr. Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.