RECEPT: Ovesná kaše s vanilkou a lesními plody

Ovesná kaše je ideální snídání v tomto chladném období. Do diety hodí se, a tak vhodná je i pro ty, co o svou váhu bojí se. Vanilkou provoněná, ovocem dochucená, se lžící másla pro její zjemnění, vaše ráno v zážitek promění.


Vanilková ovesná kaše s lesním ovocem

Ingredience:

Postup:

  1. Vločky zalijte mlékem a uložte je přes noc do lednice.
  2. Druhý den rozmixujte část lesních plodů s trochou vody. Druhou část ponechte vcelku.
  3. Mlékem nasáklé vločky přendejte do hrnce, přisypte k nim vanilku a za stálého míchání je na mírném plameni prohřejte.
  4. Kaši přendejte do misky, polijte ji ovocným přelivem, ozdobte zbylými kusy ovoce, arašídovým máslem a kakaovými boby.

TIP: Místo kešu mléka můžete použít jakýkoli jiný druh rostlinného mléka.

Přejeme dobrou chuť!

RECEPT: Ovesná kaše s vanilkou a lesními plody
5 (100%) 3 hlasů