Bezhladoveni.cz

Rychlý oběd či večeře s ideálním poměrem živin

Nestihli jste odlehčit jídelníček v jarním období? Napravte to v létě. I při očistě a hubnutí potřebujete zdraví prospěšné živiny. Pomoci vám může ukázkový talíř.

Množství1 porce
Celkový čas20 minut

Ingredience

 1 lžíce domácího hummusu
 100 g tempehu
 pár růžiček brokolice
 větší mrkev
 3 ředkvičky
 větší rajče
 hrst baby špenátu
 hrst luštěninových klíčků
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Quinou a pohanku uvařte zvlášť dle návodů.

2

Brokolici spařte nebo krátce povařte v páře.

3

Mrkev oškrábejte a najemno nastrouhejte.

4

Rajčata i ředkvičky opláchněte a nakrájejte.

5

Tempeh nakrájejte na plátky, okořeňte dle chuti a z obou stran nasucho opečte.

6

Všechny ingredience naložte dle fantazie na talíř a podávejte.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
Restart jídelníček

Kuchařka s jídelníčkem na 21 dní, co nastartuje vaše hubnutí

Žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den. Vaříte zdravě, jednoduše a přitom hubnete. Naservírovali jsme vám jednoduchý plán na 21 dní, se kterým nastartujete hubnutí, a nebude chtít přestat.

bez počítání kalorií - jídla hotová do 30 minut - neřešíte, co zítra jíst -  83 snadných receptů z dostupných surovin - nakupujete jen 1x týdně

Suroviny

 1 lžíce domácího hummusu
 100 g tempehu
 pár růžiček brokolice
 větší mrkev
 3 ředkvičky
 větší rajče
 hrst baby špenátu
 hrst luštěninových klíčků

Postup

1

Quinou a pohanku uvařte zvlášť dle návodů.

2

Brokolici spařte nebo krátce povařte v páře.

3

Mrkev oškrábejte a najemno nastrouhejte.

4

Rajčata i ředkvičky opláchněte a nakrájejte.

5

Tempeh nakrájejte na plátky, okořeňte dle chuti a z obou stran nasucho opečte.

6

Všechny ingredience naložte dle fantazie na talíř a podávejte.

Rychlý oběd či večeře s ideálním poměrem živin

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít

reklama
reklama
Pošlete článek přátelům