Salát z čínského zelí s arašídy

Množství4 porce
Celkový čas15 minut

Ingredience

 ¼ menšího čínského zelí
 ¼ menšího červeného zelí
 1 mrkev
 ½ salátové okurky
 hrst nasekaného čerstvého koriandru
 1 jarní cibulka
 šťáva z ½ limetky
reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě a pečeme s láskou

  • Přes 90 odlehčených receptů na zdravější pečení
  • Chytrá tabulka alternativ na úpravu rodinných receptů
  • Recepty bez cukru, které budou chutnat sladce
  • Recepty pro alergiky na laktózu i mléčnou bílkovinu
  • Vyzkoušené bezlepkové pečení i pro začátečníky
  • Suroviny koupíte v běžném supermarketu
  • Upečeno jednoduše a rychle
  • Průměrná cena porce je 25 Kč
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Rýžové nudle uvařte dle návodu, sceďte, propláchněte studenou vodou a dejte stranou.

2

Mrkev oškrábejte, okurku se slupkou omyjte.

3

Zelí, mrkev i okurku nakrájejte na tenké nudličky.

4

Citrónovou trávu a jarní cibulku nakrájejte na drobná kolečka.

5

Arašídy nasekejte.

6

Vystydlé nudle také pokrájejte.

7

Všechny ingredience společně promíchejte a přelijte limetkovou šťávou.

8

Salát na závěr posypte arašídy.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 ¼ menšího čínského zelí
 ¼ menšího červeného zelí
 1 mrkev
 ½ salátové okurky
 hrst nasekaného čerstvého koriandru
 1 jarní cibulka
 šťáva z ½ limetky

Postup

1

Rýžové nudle uvařte dle návodu, sceďte, propláchněte studenou vodou a dejte stranou.

2

Mrkev oškrábejte, okurku se slupkou omyjte.

3

Zelí, mrkev i okurku nakrájejte na tenké nudličky.

4

Citrónovou trávu a jarní cibulku nakrájejte na drobná kolečka.

5

Arašídy nasekejte.

6

Vystydlé nudle také pokrájejte.

7

Všechny ingredience společně promíchejte a přelijte limetkovou šťávou.

8

Salát na závěr posypte arašídy.

Salát z čínského zelí s arašídy
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít