Bezhladoveni.cz

Rychlý švestkový koláč

Léto se nám přehouplo do druhé poloviny. S ní neodmyslitelně souvisí sezóna švestek. Samozřejmě nejlépe chutnají jen tak, ale takové švestkové knedlíky či buchty také nikoho neurazí. Zkuste tento švestkový koláč a uvidíte, jak rychle se po něm zapráší.

Množství1 porce

Ingredience

Na těsto
 2 lžičky prášku do pečiva
 200 ml mandlového mléka
 cca 10 švestek, záleží na velikosti
Na drobenku
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Troubu předehřejeme na 180 stupňů.

2

Ve velké míse smícháme špaldovou mouku s pohankovou, kokosovým cukrem, práškem do pečiva, solí.

3

Přilijeme olivový olej, mandlové mléko a zpracujeme v kompaktní hmotu.

4

Dortovou formu či jinou nádobu vhodnou na pečení vyložíme pečicím papírem, poklademe těstem, přepůlenými a vypeckovanými švestkami.

5

Na závěr posypeme drobenkou.

6

Drobenku připravíme smícháním a promnutím pohankové mouky, kokosového cukru, mandlového másla a olivového oleje.

7

Koláč pečeme v předehřáté troubě zhruba 40 minut.

8

Po jeho vyjmutí ho necháme zcela vychladnout a poté ho můžeme porcovat.

Způsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
sladky-restart

Jak se zbavit závislosti na cukru? ...za 7 dní

Naučte se jak zdravě mlsat a nebýt závislí na cukru. Dvanáct praktických kroků a přesný plán, jak nad závislostí na cukru vyhrát.

konec únavy a špatné nálady - snadné hubnutí bez jo-jo efektu - dobrá imunita i regenerace - žádné chutě na sladké - zdravé mlsání bez výčitek

Suroviny

Na těsto
 2 lžičky prášku do pečiva
 200 ml mandlového mléka
 cca 10 švestek, záleží na velikosti
Na drobenku

Postup

1

Troubu předehřejeme na 180 stupňů.

2

Ve velké míse smícháme špaldovou mouku s pohankovou, kokosovým cukrem, práškem do pečiva, solí.

3

Přilijeme olivový olej, mandlové mléko a zpracujeme v kompaktní hmotu.

4

Dortovou formu či jinou nádobu vhodnou na pečení vyložíme pečicím papírem, poklademe těstem, přepůlenými a vypeckovanými švestkami.

5

Na závěr posypeme drobenkou.

6

Drobenku připravíme smícháním a promnutím pohankové mouky, kokosového cukru, mandlového másla a olivového oleje.

7

Koláč pečeme v předehřáté troubě zhruba 40 minut.

8

Po jeho vyjmutí ho necháme zcela vychladnout a poté ho můžeme porcovat.

Rychlý švestkový koláč

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...

Nenechte si ujít

reklama
reklama