Rybízová posypka na koláče a sladké snídaně

Chcete si zpříjemnit rána? Pak sáhněte po předem připravené křehké, kokosem a vanilkou provoněné posypce. Sluší každé sladké kaši, jogurtům, nepečeným dezertům i ovocným salátům.

Množství1 porce
Celkový čas25 minut

Ingredience

 hrnek amarantové mouky
 hrnek kokosové mouky
 4 lžíce kokosového oleje
 špetka mleté vanilky
 špetka himalájské soli
 rybíz
reklama
popis

Kuchařka: Jak jíme zdravě v létě

  • 103 letních sezónních receptů z běžně dostupných surovin
  • Srozumitelné návody, jak si sestavit vyvážený talíř
  • Tipy a doporučení vytvořené spolu s odbornicí na výživu
  • Inspirace na zdravá jídla s kalorickou hodnotou 400–550 kcal
  • Recepty pro letní grilování i pesta z čerstvých bylinek
  • Zdravé variace domácích nanuků či sladkých snídaní
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Všechny ingredience smíchejte, rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova (cca 15 až 20 minut). Posypku během pečení promíchejte.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 hrnek amarantové mouky
 hrnek kokosové mouky
 4 lžíce kokosového oleje
 špetka mleté vanilky
 špetka himalájské soli
 rybíz

Postup

1

Všechny ingredience smíchejte, rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova (cca 15 až 20 minut). Posypku během pečení promíchejte.

Notes

Rybízová posypka na koláče a sladké snídaně
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.