Bezhladoveni.cz

Rajčatový krém s miso pastou

Rajčatový krém je snad nejjednodušší recept, který si můžete na oběd nebo na večeři udělat. Připravte si krém jako předkrm k hlavnímu jídlu na oběd nebo na večeři jako hlavní chod.

Množství4 porce

Ingredience

 1 menší cibule
 1 stroužek česneku
 1 kg zralých rajčat
 čerstvé bylinky či salátové listy na ozdobu
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Na lžičce olivového oleje restujeme nakrájenou cibuli dozlatova.

2

Následně přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, necháme jej rozvonět, krátce promícháme, přidáme přepůlená rajčata, krátce restujeme a zalijeme vodou.

3

Polévku přivedeme k varu, stáhneme teplotu a necháme mírně probublávat až do změknutí zeleniny.

4

Na závěr polévku dochutíme solí, pepřem, provaříme a odstavíme z plotny.

5

Vmícháme miso pastu a důkladně promícháme. Polévku rozmixujeme v hladký krém, rozdělíme do misek a podáváme ozdobené lístky polníčku.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , , ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
Restart jídelníček

Kuchařka s jídelníčkem na 21 dní, co nastartuje vaše hubnutí

Žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den. Vaříte zdravě, jednoduše a přitom hubnete. Naservírovali jsme vám jednoduchý plán na 21 dní, se kterým nastartujete hubnutí, a nebude chtít přestat.

bez počítání kalorií - jídla hotová do 30 minut - neřešíte, co zítra jíst -  83 snadných receptů z dostupných surovin - nakupujete jen 1x týdně

Suroviny

 1 menší cibule
 1 stroužek česneku
 1 kg zralých rajčat
 čerstvé bylinky či salátové listy na ozdobu

Postup

1

Na lžičce olivového oleje restujeme nakrájenou cibuli dozlatova.

2

Následně přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, necháme jej rozvonět, krátce promícháme, přidáme přepůlená rajčata, krátce restujeme a zalijeme vodou.

3

Polévku přivedeme k varu, stáhneme teplotu a necháme mírně probublávat až do změknutí zeleniny.

4

Na závěr polévku dochutíme solí, pepřem, provaříme a odstavíme z plotny.

5

Vmícháme miso pastu a důkladně promícháme. Polévku rozmixujeme v hladký krém, rozdělíme do misek a podáváme ozdobené lístky polníčku.

Rajčatový krém s miso pastou

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...

Nenechte si ujít

reklama
reklama