Krupicová kaše z pohanky a mandlového mléka

Že vás ještě nenapadlo uvařit z pohankové krupice kaši? Tak hurá na ni. Pohanková krupička se na výrobu kaše perfektně hodí. S mandlovým mlékem, oříšky a kvalitním kakaem pasuje i do dietního jídelníčku.

Množství2 porce
Celkový čas15 minut

Ingredience

reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě v pohybu s prof. Vítkem

  • 80 zdravých, jednoduchých a chutných receptů
  • Stvořeno pro všechny, kteří chtějí jíst zdravě(ji) a vyváženě(ji)
  • Teorie i praxe správných zásad sportovní výživy
  • Důležité a užitečné informace, které by měl znát každý sportovec i fanoušek zdravého životního stylu
  • Vytvořeno ve spolupráci s profesorem Liborem Vítkem, hepatologem a předním českým expertem na zdravou výživu
  • Průměrná cena porce je 25 Kč
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Do hrnce nasypte krupici, přilijte mléko, ingredience promíchejte a na mírném ohni za stálého míchání přiveďte k varu.

2

Jakmile kaše dosáhne vámi požadované konzistence, plamen vypněte.

3

Kaši přendejte na talíř a ozdobte dle své chuti a fantazie.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Postup

1

Do hrnce nasypte krupici, přilijte mléko, ingredience promíchejte a na mírném ohni za stálého míchání přiveďte k varu.

2

Jakmile kaše dosáhne vámi požadované konzistence, plamen vypněte.

3

Kaši přendejte na talíř a ozdobte dle své chuti a fantazie.

Krupicová kaše z pohanky a mandlového mléka
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít