Krupicová kaše z pohanky a mandlového mléka

Že vás ještě nenapadlo uvařit z pohankové krupice kaši? Tak hurá na ni. Pohanková krupička se na výrobu kaše perfektně hodí. S mandlovým mlékem, oříšky a kvalitním kakaem pasuje i do dietního jídelníčku.

Množství2 porce
Celkový čas15 minut

Ingredience

reklama
popis

Kuchařka: Jak jíme zdravě v létě

  • 103 letních sezónních receptů z běžně dostupných surovin
  • Srozumitelné návody, jak si sestavit vyvážený talíř
  • Tipy a doporučení vytvořené spolu s odbornicí na výživu
  • Inspirace na zdravá jídla s kalorickou hodnotou 400–550 kcal
  • Recepty pro letní grilování i pesta z čerstvých bylinek
  • Zdravé variace domácích nanuků či sladkých snídaní
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Do hrnce nasypte krupici, přilijte mléko, ingredience promíchejte a na mírném ohni za stálého míchání přiveďte k varu.

2

Jakmile kaše dosáhne vámi požadované konzistence, plamen vypněte.

3

Kaši přendejte na talíř a ozdobte dle své chuti a fantazie.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Postup

1

Do hrnce nasypte krupici, přilijte mléko, ingredience promíchejte a na mírném ohni za stálého míchání přiveďte k varu.

2

Jakmile kaše dosáhne vámi požadované konzistence, plamen vypněte.

3

Kaši přendejte na talíř a ozdobte dle své chuti a fantazie.

Krupicová kaše z pohanky a mandlového mléka
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít