Zdravé cibulové kroužky z trouby

Máte za to, že jsou cibulové kroužky vysoce kalorickou bombou? Rádi vám ukážeme, že se i zdravě dají připravit, chutnají ještě líp a špatné svědomí z jejich občasného jezení nebudete mít.

Množství1 porce
Čas přípravy2 hodinČas vaření15 minutCelkový čas2 hodin 15 minut

Ingredience

HeurekaDisclaimer

Sada 3 kuchařek s nejrychlejšími zdravými recepty


Chcete jíst zdravě, ale zároveň nechcete strávit hodiny vařením?

Tak přesně pro vás je sada kuchařek “Jíme zdravě a rychle”, ve které najdete ty nejrychlejší recepty ze surovin, které najdete v každém obchodě.

👨‍🍳👩🏻‍🍳 Zvládnete uvařit úplně každý recept levou zadní
⏱️ Vše budete mít snadno a rychle do 30 minut
😋 Zjistíte, že zdravé vaření může být jednoduché i velmi chutné
🍎🥦🥕 Nebudete trávit hodiny nákupy ingrediencí, vaříme z toho, co máte běžně doma

Postup

1

Semínka zalijte vodou a odložte je alespoň na 2 hodiny stranou.

2

Cibuli nakrájejte na zhruba centimetrová kolečka.

3

Mouku smíchejte s paprikou, kmínem a solí.

4

Cibulová kolečka obalte v mouce, následně ve lněném gelu, a nakonec opět v mouce.

5

Obalená je pokládejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do předehřáté trouby na 200 °C cca na 10 minut do zezlátnutí. Doba pečení závisí na typu trouby, raději je v průběhu pečení zkontrolujte.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Postup

1

Semínka zalijte vodou a odložte je alespoň na 2 hodiny stranou.

2

Cibuli nakrájejte na zhruba centimetrová kolečka.

3

Mouku smíchejte s paprikou, kmínem a solí.

4

Cibulová kolečka obalte v mouce, následně ve lněném gelu, a nakonec opět v mouce.

5

Obalená je pokládejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do předehřáté trouby na 200 °C cca na 10 minut do zezlátnutí. Doba pečení závisí na typu trouby, raději je v průběhu pečení zkontrolujte.

Zdravé cibulové kroužky z trouby
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít