Bezhladoveni.cz

Nepečený cheesecake s pravou vanilkou a oříšky

Vyzkoušejte cheesecake bez mouky, vajec a mléčných výrobků. Budete překvapeni dokonalým spojením chutí, jeho jemnou, vláčnou a pevnou konzistencí. Tuhle delikatesu navíc zvládne i úplný začátečník.

Množství1 porce

Ingredience

HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Ořechy nechte zaktivovat.

2

Datle také předem namočte.

3

Připravte si dortovou formu a její dno vyložte pečicím papírem.

4

Vodu z datlí, mandlí a vlašských ořechů slijte a vše spolu s karobem vložte do kuchyňského robotu.

5

Rozmixovanou hmotu namačkejte na dno formy a takto hotový korpus dejte na pár hodin do lednice nebo do mrazáku.

6

Kešu ořechy zbavené vody rozmixujte spolu s tužším vrškem kokosového krému a se zbylými ingrediencemi (vyjma čokolády) do hladkého krému.

7

Krém vylijte na korpus, uhlaďte jej do rovna a dort dejte opět vychladit.

8

Pokud jste cheesecake dali do mrazáku, nechte ho před jeho servírováním alespoň 30 minut povolit, nejlépe při pokojové teplotě.

9

Na závěr ho můžete posypat nastrouhanou hořkou čokoládou a dále ozdobit dle vlastní fantazie.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
Restart jídelníček

Kuchařka s jídelníčkem na 21 dní, co nastartuje vaše hubnutí

Žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den. Vaříte zdravě, jednoduše a přitom hubnete. Naservírovali jsme vám jednoduchý plán na 21 dní, se kterým nastartujete hubnutí, a nebude chtít přestat.

bez počítání kalorií - jídla hotová do 30 minut - neřešíte, co zítra jíst -  83 snadných receptů z dostupných surovin - nakupujete jen 1x týdně

Suroviny

Postup

1

Ořechy nechte zaktivovat.

2

Datle také předem namočte.

3

Připravte si dortovou formu a její dno vyložte pečicím papírem.

4

Vodu z datlí, mandlí a vlašských ořechů slijte a vše spolu s karobem vložte do kuchyňského robotu.

5

Rozmixovanou hmotu namačkejte na dno formy a takto hotový korpus dejte na pár hodin do lednice nebo do mrazáku.

6

Kešu ořechy zbavené vody rozmixujte spolu s tužším vrškem kokosového krému a se zbylými ingrediencemi (vyjma čokolády) do hladkého krému.

7

Krém vylijte na korpus, uhlaďte jej do rovna a dort dejte opět vychladit.

8

Pokud jste cheesecake dali do mrazáku, nechte ho před jeho servírováním alespoň 30 minut povolit, nejlépe při pokojové teplotě.

9

Na závěr ho můžete posypat nastrouhanou hořkou čokoládou a dále ozdobit dle vlastní fantazie.

Nepečený cheesecake s pravou vanilkou a oříšky

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít

reklama