Bezhladoveni.cz

Kapustové karbanátky s italskými bylinkami

Jsou rychlé, šťavnaté, výborně chutnají, do diety hodí se a moc vás nestojí. Vašemu zdraví prospějí, a to díky cenným látkám, které v sobě kapustičky skrývají.

Množství2 porce
Čas přípravy2 hodinČas vaření35 minutCelkový čas2 hodin 35 minut

Ingredience

 2 velké mrkve
 ¼ cukety
 6 růžičkových kapustiček
 petrželka kudrlinka
 čerstvý koriandr
 1 lžíce sušených italských bylinek
 ½ hrnku cizrnové mouky
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Lněná semínka zalijte vodou a odložte na 2 hodiny stranou.

2

Mezitím si nastrouhejte mrkve a cuketu nahrubo.

3

Kapustičky očistěte a rozmixujte najemno.

4

Petrželku i koriandr nasekejte nadrobno.

5

Všechny ingredience (včetně lněného gelu) promíchejte.

6

Z těsta vytvarujte karbanátky, vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do předehřáté trouby na 180 °C cca na 20–25 minut.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
Restart jídelníček

Kuchařka s jídelníčkem na 21 dní, co nastartuje vaše hubnutí

Žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den. Vaříte zdravě, jednoduše a přitom hubnete. Naservírovali jsme vám jednoduchý plán na 21 dní, se kterým nastartujete hubnutí, a nebude chtít přestat.

bez počítání kalorií - jídla hotová do 30 minut - neřešíte, co zítra jíst -  83 snadných receptů z dostupných surovin - nakupujete jen 1x týdně

Suroviny

 2 velké mrkve
 ¼ cukety
 6 růžičkových kapustiček
 petrželka kudrlinka
 čerstvý koriandr
 1 lžíce sušených italských bylinek
 ½ hrnku cizrnové mouky

Postup

1

Lněná semínka zalijte vodou a odložte na 2 hodiny stranou.

2

Mezitím si nastrouhejte mrkve a cuketu nahrubo.

3

Kapustičky očistěte a rozmixujte najemno.

4

Petrželku i koriandr nasekejte nadrobno.

5

Všechny ingredience (včetně lněného gelu) promíchejte.

6

Z těsta vytvarujte karbanátky, vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do předehřáté trouby na 180 °C cca na 20–25 minut.

Kapustové karbanátky s italskými bylinkami

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít

reklama