Ingredience
Postup
Filety ze pstruha omyjte a osušte.
Filety osolte z obou stran.
Opepřete a okmínujte z té strany, kde není kůže.
Rozehřejte gril.
Potřete mřížky lehce tukem, aby se filety nepřipékaly.
Filety dejte na gril kůží dolů. Ve chvíli, kdy začnou okraje ryby bělat, filet otočte a grilujte z druhé strany.
Mezitím nachystejte salsu – mango zbavte slupky, odkrojte dužinu kolem pecky a nakrájejte ji nadrobno.
Avokádo rozpulte, vyndejte pecku, vydlábněte dužinu a taky ji nakrájejte nadrobno.
Mátu nasekejte nadrobno.
Mango, avokádo i mátu dejte do misky, přidejte trochu olivového oleje, sůl a pepř a vše promíchejte.
Suroviny
Postup
Filety ze pstruha omyjte a osušte.
Filety osolte z obou stran.
Opepřete a okmínujte z té strany, kde není kůže.
Rozehřejte gril.
Potřete mřížky lehce tukem, aby se filety nepřipékaly.
Filety dejte na gril kůží dolů. Ve chvíli, kdy začnou okraje ryby bělat, filet otočte a grilujte z druhé strany.
Mezitím nachystejte salsu – mango zbavte slupky, odkrojte dužinu kolem pecky a nakrájejte ji nadrobno.
Avokádo rozpulte, vyndejte pecku, vydlábněte dužinu a taky ji nakrájejte nadrobno.
Mátu nasekejte nadrobno.
Mango, avokádo i mátu dejte do misky, přidejte trochu olivového oleje, sůl a pepř a vše promíchejte.