Domácí zmrzlina s vanilkou a ovocem

Dopřejte si zmrzlinu z kvalitních surovin, na jejíž výrobu vám postačí pouhých pár minut. Její báječná chuť, dokonalá svěžest a nutriční profil vás přiměje k názoru zanevřít nad kupovanou a už nechtít žádnou jinou.

Množství4 porce
Celkový čas40 minut

Ingredience

 2 hrnky lesních plodů
 ½ limetky
reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě po celý rok

  • 4 roční období, 32 hlavních ingrediencí
  • 160 zdravých a chutných receptů
  • 400 stran tipů, jak jíst zdravě
  • Ze surovin, co máte doma
  • Uvařeno do 30 minut
  • Sezónní vaření šetří vaši peněženku
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Kešu ořechy předem namočte alespoň na 30 minut.

2

Ovoce očistěte nebo použijte mražené.

3

Vanilkový lusk podélně nařízněte a dužinu z něj spolu se semeny seškrábněte.

4

Z limetky vymačkejte šťávu.

5

Pak už jen všechny ingredience rozmixujte ve výkonném mixéru a dejte na pár hodin do mrazáku.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 2 hrnky lesních plodů
 ½ limetky

Postup

1

Kešu ořechy předem namočte alespoň na 30 minut.

2

Ovoce očistěte nebo použijte mražené.

3

Vanilkový lusk podélně nařízněte a dužinu z něj spolu se semeny seškrábněte.

4

Z limetky vymačkejte šťávu.

5

Pak už jen všechny ingredience rozmixujte ve výkonném mixéru a dejte na pár hodin do mrazáku.

Domácí zmrzlina s vanilkou a ovocem
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít