Cizrna na paprice s pórkem

Množství1 porce
Celkový čas30 minut

Ingredience

 1 cibule
 ¼ póru
 mletá lahůdková paprika
 citrónová šťáva
reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě a pečeme s láskou

  • Přes 90 odlehčených receptů na zdravější pečení
  • Chytrá tabulka alternativ na úpravu rodinných receptů
  • Recepty bez cukru, které budou chutnat sladce
  • Recepty pro alergiky na laktózu i mléčnou bílkovinu
  • Vyzkoušené bezlepkové pečení i pro začátečníky
  • Suroviny koupíte v běžném supermarketu
  • Upečeno jednoduše a rychle
  • Průměrná cena porce je 25 Kč
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Na trošce vody zpěňte na kostičky nakrájenou cibuli.

2

Přidejte k ní našikmo nakrájenou polovinu póru.

3

Až cibule zesklovatí a pór změkne, přihoďte k nim 50 g cizrny.

4

Vše zasypte paprikou, římským i klasickým kmínem a pepřem.

5

Všechny ingredience podlijte vodou a nechte je společně prohřát.

6

Až se chutě spojí, obsah pánve rozmixujte do konzistence hladkého krému.

7

Do omáčky přihoďte zbylou cizrnu, pór a krátce je povařte.

8

Na závěr omáčku zjemněte smetanou a dochuťte ji citrónovou šťávou.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 1 cibule
 ¼ póru
 mletá lahůdková paprika
 citrónová šťáva

Postup

1

Na trošce vody zpěňte na kostičky nakrájenou cibuli.

2

Přidejte k ní našikmo nakrájenou polovinu póru.

3

Až cibule zesklovatí a pór změkne, přihoďte k nim 50 g cizrny.

4

Vše zasypte paprikou, římským i klasickým kmínem a pepřem.

5

Všechny ingredience podlijte vodou a nechte je společně prohřát.

6

Až se chutě spojí, obsah pánve rozmixujte do konzistence hladkého krému.

7

Do omáčky přihoďte zbylou cizrnu, pór a krátce je povařte.

8

Na závěr omáčku zjemněte smetanou a dochuťte ji citrónovou šťávou.

Cizrna na paprice s pórkem
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít