Cizrna na paprice s pórkem

Množství1 porce
Celkový čas30 minut

Ingredience

 1 cibule
 ¼ póru
 mletá lahůdková paprika
 citrónová šťáva
HeurekaDisclaimer

Sada 3 kuchařek s nejrychlejšími zdravými recepty


Chcete jíst zdravě, ale zároveň nechcete strávit hodiny vařením?

Tak přesně pro vás je sada kuchařek “Jíme zdravě a rychle”, ve které najdete ty nejrychlejší recepty ze surovin, které najdete v každém obchodě.

👨‍🍳👩🏻‍🍳 Zvládnete uvařit úplně každý recept levou zadní
⏱️ Vše budete mít snadno a rychle do 30 minut
😋 Zjistíte, že zdravé vaření může být jednoduché i velmi chutné
🍎🥦🥕 Nebudete trávit hodiny nákupy ingrediencí, vaříme z toho, co máte běžně doma

Postup

1

Na trošce vody zpěňte na kostičky nakrájenou cibuli.

2

Přidejte k ní našikmo nakrájenou polovinu póru.

3

Až cibule zesklovatí a pór změkne, přihoďte k nim 50 g cizrny.

4

Vše zasypte paprikou, římským i klasickým kmínem a pepřem.

5

Všechny ingredience podlijte vodou a nechte je společně prohřát.

6

Až se chutě spojí, obsah pánve rozmixujte do konzistence hladkého krému.

7

Do omáčky přihoďte zbylou cizrnu, pór a krátce je povařte.

8

Na závěr omáčku zjemněte smetanou a dochuťte ji citrónovou šťávou.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 1 cibule
 ¼ póru
 mletá lahůdková paprika
 citrónová šťáva

Postup

1

Na trošce vody zpěňte na kostičky nakrájenou cibuli.

2

Přidejte k ní našikmo nakrájenou polovinu póru.

3

Až cibule zesklovatí a pór změkne, přihoďte k nim 50 g cizrny.

4

Vše zasypte paprikou, římským i klasickým kmínem a pepřem.

5

Všechny ingredience podlijte vodou a nechte je společně prohřát.

6

Až se chutě spojí, obsah pánve rozmixujte do konzistence hladkého krému.

7

Do omáčky přihoďte zbylou cizrnu, pór a krátce je povařte.

8

Na závěr omáčku zjemněte smetanou a dochuťte ji citrónovou šťávou.

Cizrna na paprice s pórkem
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít