Rajčatový salát s melounem a granátovým jablkem

Jak na nezvyklé letní osvěžení? Sáhněte po ovoci a zelenině s hydratačními účinky. Ochuťte je čerstvými bylinkami a nutričně obohaťte křupavými semínky. Do těchto veder, ideál.

Množství2 porce
Celkový čas45 minut

Ingredience

 1 hrst cherry rajčat
 ¼ menšího vodního melounu
 ½ granátového jablka
 1 hrst dýňových semínek
 šťáva z ½ limetky
 1 lžíce avokádového oleje
 snítky čerstvé meduňky
reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě do 30 minut

  • 70 receptů s přípravou do 30 minut
  • Recepty vhodné k ohřátí i druhý den v práci
  • Extra kapitola s recepty do mrazáku
  • Hlavní jídla s minimem zašpiněného nádobí
  • Originální tipy, jak v kuchyni ušetřit čas
  • Efektivní krabičkování z 15 ingrediencí
  • Inspirace na zdravá jídla s kalorickou hodnotou 400–550 kcal
  • Průměrná cena porce je 25 Kč
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Rajčata omyjte a rozkrojte napůl.

2

Meloun zbavte slupky a nakrájejte ho na menší kostičky.

3

Z granátového jablka vydlabejte jadérka.

4

Lístky meduňky nasekejte najemno.

5

Dýňová semínka lehce opražte na pánvi.

6

Všechny ingredience společně promíchejte a dejte vychladit do lednice.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 1 hrst cherry rajčat
 ¼ menšího vodního melounu
 ½ granátového jablka
 1 hrst dýňových semínek
 šťáva z ½ limetky
 1 lžíce avokádového oleje
 snítky čerstvé meduňky

Postup

1

Rajčata omyjte a rozkrojte napůl.

2

Meloun zbavte slupky a nakrájejte ho na menší kostičky.

3

Z granátového jablka vydlabejte jadérka.

4

Lístky meduňky nasekejte najemno.

5

Dýňová semínka lehce opražte na pánvi.

6

Všechny ingredience společně promíchejte a dejte vychladit do lednice.

Notes

Rajčatový salát s melounem a granátovým jablkem
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.