reklama
970x90-2-modif-1517685944.gif
BezHladovění.cz

RECEPT: Podzimní mrkvová pomazánka s jáhly

Další z podzimních receptů je tu! Máte doma svazek mrkví a nevíte, co s nimi? Připravte z nich pomazánku. Do základu použijte jáhly místo sýru nebo klasického tvarohu. Překvapí chutí, krémovou texturou i perfektním nutričním složením.

Mrkvovo-jáhlová pomazánka

Ingredience:

Postup:

  1. Jáhly spařte horkou vodou, poté uvařte dle návodu.
  2. Mrkev nastrouhejte najemno.
  3. Cibuli oloupejte na nakrájejte nadrobno.
  4. Uvařené a vychlazené jáhly vhoďte do mixéru spolu s ostatními ingrediencemi.
  5. Pomazánku mixujte do Vámi požadované konzistence, dochuťte dle potřeby.

TIP: Pomazánku podávejte vychlazenou.

Přejeme dobrou chuť!

TIP: Vyzkoušejte také další výborné recepty z jáhel. Jsou lehké do žaludku, výborně chutnají a pomáhají i při hubnutí.

Mgr. Andrea Hrečková

Mgr. Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

reklama