BezHladovění.cz

RECEPT: Kapustové karbanátky s cuketou a bylinkami

Jsou rychlé, šťavnaté, výborně chutnají, do diety hodí se a moc vás nestojí. Vašemu zdraví prospějí, a to díky cenným látkám, které v sobě kapustičky skrývají.

Pečené karbanátky s kapustou

Ingredience:

pečené karbanátky s kapustou

Postup:

  1. Lněná semínka zalijte vodou a odložte alespoň na 10 minut stranou.
  2. Mezitím si nastrouhejte mrkve a cuketu nahrubo.
  3. Kapustičky očistěte a rozmixujte najemno.
  4. Petrželku i koriandr nasekejte nadrobno.
  5. Všechny ingredience (včetně lněného gelu) promíchejte.
  6. Z těsta vytvarujte karbanátky, vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do předehřáté trouby na 180 °C cca na 20–25 minut.

Přejeme dobrou chuť!

reklama
PŘEČTĚTE SI TAKÉ
Recenze knihy „Jak tuky pálit a neukládat?“

Ochutnejte také další karbanátky podle BezHladovění:

Mgr. Andrea Hrečková

Mgr. Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

reklama