Hrachová kaše vám moc nejede? Zkuste variantu s mladým hráškem, zjemněnou krémovými kešu ořechy. Nad českou klasikou vítězí nejen svým vzhledem, ale také nutričním složením a příjemnou chutí.
Kaše z mladého hrášku s vysokým obsahem bílkovin
Ingredience:
- Hrnek mladého hrášku
- Hrst kešu ořechů
- Lžíce lahůdkového droždí
- Lžíce sezamového oleje
- 1/2 lžičky sušené cibule
- 1/2 lžičky sušeného česneku
- Kapka citrónové šťávy
- Špetka himalájské soli
- Špetka pepře
Postup:
- Syrový hrášek spařte, mražený povařte na páře.
- Měkký hrášek vhoďte do mixéru spolu s ostatními ingrediencemi.
- Vše zalijte trochou vody a mixujte do vámi požadované konzistence.
- Kaši v závěru dochuťte dle potřeby.
Počet porcí: 1
Doba přípravy: 20 minut
Přejeme dobrou chuť.
reklama