BezHladovění.cz

RECEPT: Domácí nadýchaná zmrzlina s vanilkou a lesními plody

Dopřejte si zmrzlinu z kvalitních surovin, na jejíž výrobu vám postačí pouhých pár minut. Její báječná chuť, dokonalá svěžest a nutriční profil vás přiměje k názoru zanevřít nad kupovanou a už nechtít žádnou jinou.

Domácí ovocná zmrzlina sametové konzistence

Ingredience na 4 porce:

domácí ovocná zmrzlina sametové konzistence

Postup:

  1. Kešu ořechy předem namočte.
  2. Ovoce očistěte nebo použijte mražené.
  3. Vanilkový lusk podélně nařízněte a dužinu z něj spolu se semeny seškrábněte.
  4. Z limetky vymačkejte šťávu.
  5. Pak už jen všechny ingredience rozmixujte ve výkonném mixéru a dejte na pár hodin do mrazáku.
PŘEČTĚTE SI
Recenze knihy „Jak tuky pálit a neukládat?“

TIP: Nemůžete se dočkat, až ji ochutnáte? Urychlete si postup vylitím rozmixovaných ingrediencí do zmrzlinovače.

Přejeme dobrou chuť!

RECEPT: Domácí nadýchaná zmrzlina s vanilkou a lesními plody
5 (100%) 1 hlasů

Mgr. Andrea Hrečková

Mgr. Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.