BezHladovění.cz

RECEPT: Domácí nadýchaná zmrzlina s vanilkou a lesními plody

Dopřejte si zmrzlinu z kvalitních surovin, na jejíž výrobu vám postačí pouhých pár minut. Její báječná chuť, dokonalá svěžest a nutriční profil vás přiměje k názoru zanevřít nad kupovanou a už nechtít žádnou jinou.

Domácí ovocná zmrzlina sametové konzistence

Ingredience na 4 porce:

domácí ovocná zmrzlina sametové konzistence

Postup:

  1. Kešu ořechy předem namočte.
  2. Ovoce očistěte nebo použijte mražené.
  3. Vanilkový lusk podélně nařízněte a dužinu z něj spolu se semeny seškrábněte.
  4. Z limetky vymačkejte šťávu.
  5. Pak už jen všechny ingredience rozmixujte ve výkonném mixéru a dejte na pár hodin do mrazáku.
reklama
PŘEČTĚTE SI TAKÉ
Recenze knihy „Jak tuky pálit a neukládat?“

TIP: Nemůžete se dočkat, až ji ochutnáte? Urychlete si postup vylitím rozmixovaných ingrediencí do zmrzlinovače.

Přejeme dobrou chuť!

Baví vás žít zdravě? Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout.
Upozornění na nové články, jídelníčky a recepty posíláme 3x týdně (po, st, pá). Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit.
Mgr. Andrea Hrečková

Mgr. Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

reklama
reklama
reklama