Bezhladoveni.cz

Tatarák z uzeného lososa s koprem a šalotkou

Přemýšlíte, čím uctít hosty na nejrůznějších setkáních? Zkuste vyměnit klasické jednohubky a chlebíčky za lososový tataráček. I malé občerstvení povýší na skvělý chuťový zážitek!

Množství2 porce

Ingredience

 100 g uzeného lososa
 1 malá šalotka
 1 lžíce čerstvého kopru
 šťáva a kůra z ½ citrónu
 1 lžička dijonské hořčice
 1 lžička hrubozrnné hořčice
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Uzeného lososa vyjmeme z obalu a pomocí ostrého nože krájíme či škrabeme na co nejmenší kousky.

2

Šalotku oloupeme a nakrájíme na co nejmenší kostičky.

3

Lososa vložíme do misky, smícháme jej se šalotkou, nasekaným koprem, hořčicí, citrónovou šťávou a kůrou.

4

Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem.

5

Důkladně promícháme.

6

Případně ještě dochutíme a dáme chladit cca na 1 hodinu do lednice.

7

Podáváme s oblíbeným pečivem.

8

Zdobíme koprem a cibulkou nebo šalotkou.

9

Hostům dáme k dispozici citrón na dochucení.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
sladky-restart

Jak se zbavit závislosti na cukru? ...za 7 dní

Naučte se jak zdravě mlsat a nebýt závislí na cukru. Dvanáct praktických kroků a přesný plán, jak nad závislostí na cukru vyhrát.

konec únavy a špatné nálady - snadné hubnutí bez jo-jo efektu - dobrá imunita i regenerace - žádné chutě na sladké - zdravé mlsání bez výčitek

Suroviny

 100 g uzeného lososa
 1 malá šalotka
 1 lžíce čerstvého kopru
 šťáva a kůra z ½ citrónu
 1 lžička dijonské hořčice
 1 lžička hrubozrnné hořčice

Postup

1

Uzeného lososa vyjmeme z obalu a pomocí ostrého nože krájíme či škrabeme na co nejmenší kousky.

2

Šalotku oloupeme a nakrájíme na co nejmenší kostičky.

3

Lososa vložíme do misky, smícháme jej se šalotkou, nasekaným koprem, hořčicí, citrónovou šťávou a kůrou.

4

Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem.

5

Důkladně promícháme.

6

Případně ještě dochutíme a dáme chladit cca na 1 hodinu do lednice.

7

Podáváme s oblíbeným pečivem.

8

Zdobíme koprem a cibulkou nebo šalotkou.

9

Hostům dáme k dispozici citrón na dochucení.

Tatarák z uzeného lososa s koprem a šalotkou
Lucie Pospíšilíková

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...

Nenechte si ujít

reklama

Už jste ochutnali Zdravou jednohubku?

Každý všední den jeden tip pro lepší zdraví a snadnější hubnutí ve vaší emailové schránce.

Dejte si Zdravou jednohubku spolu s dalšími 4 562 čtenáři.

Varování: Po požití Zdravé jednohubky můžete být chytřejší a zdravější. Když vám přestane chutnat, můžete se kdykoli odhlásit.

reklama
Pošlete článek přátelům