Pesto z medvědího česneku

Medvědí česnek zažívá takovou malou renesanci. I my se pravidelně vydáváme na výpravu na okraj lesa s prázdnou taškou v naději, že ji naplníme a připravíme hromadu receptů právě z tohoto pokladu.

Množství1 porce

Ingredience

 30 listů medvědího česneku bez stopek
 25 g parmezánu
reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě a pečeme s láskou

  • Přes 90 odlehčených receptů na zdravější pečení
  • Chytrá tabulka alternativ na úpravu rodinných receptů
  • Recepty bez cukru, které budou chutnat sladce
  • Recepty pro alergiky na laktózu i mléčnou bílkovinu
  • Vyzkoušené bezlepkové pečení i pro začátečníky
  • Suroviny koupíte v běžném supermarketu
  • Upečeno jednoduše a rychle
  • Průměrná cena porce je 25 Kč
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.

2

Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.

3

Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 30 listů medvědího česneku bez stopek
 25 g parmezánu

Postup

1

Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.

2

Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.

3

Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.

Pesto z medvědího česneku
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Lucie Pospíšilíková

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...

Nenechte si ujít