Bezhladoveni.cz

Pečená zelenina s balzamikovým přelivem

Jak venku padají stupně, klesá i chuť na studené zeleninové saláty. Ke slovu přicházejí hřejivé polévky a různé varianty pečené zeleniny. Přesně jako je tento báječný podzimní recept.

Množství2 porce

Ingredience

Na zeleninu
 3 mrkve
 3 petržele
 1 cibule
 ½ košťálu brokolice
 jakákoliv jiná zelenina (růžičková kapusta, pór, batáty, červená řepa, dýně atd.)
Na přeliv
 5 lžic balzamikového octa
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Troubu předehřejeme na 170 stupňů.

2

Mrkev, petržel a cibuli zbavíme slupky a nakrájíme na menší kousky.

3

Brokolici omyjeme a rozdělíme na růžičky.

4

Vše přendáme do velké mísy.

5

V hrníčku prošleháme olivový olej se solí, pepřem, rozmarýnem, javorovým sirupem, balzamikovým octem.

6

Přelijeme zálivkou zeleninu a důkladně promícháme, aby se každičký kousek obalil směsí.

7

Zeleninu rozložíme na plech vyložený pečicím papírem.

8

Dáme péct do předehřáté trouby zhruba na 20 minut.

9

Sem tam zkontrolujeme a promícháme.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , , ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
sladky-restart

Jak se zbavit závislosti na cukru? ...za 7 dní

Naučte se jak zdravě mlsat a nebýt závislí na cukru. Dvanáct praktických kroků a přesný plán, jak nad závislostí na cukru vyhrát.

konec únavy a špatné nálady - snadné hubnutí bez jo-jo efektu - dobrá imunita i regenerace - žádné chutě na sladké - zdravé mlsání bez výčitek

Suroviny

Na zeleninu
 3 mrkve
 3 petržele
 1 cibule
 ½ košťálu brokolice
 jakákoliv jiná zelenina (růžičková kapusta, pór, batáty, červená řepa, dýně atd.)
Na přeliv
 5 lžic balzamikového octa

Postup

1

Troubu předehřejeme na 170 stupňů.

2

Mrkev, petržel a cibuli zbavíme slupky a nakrájíme na menší kousky.

3

Brokolici omyjeme a rozdělíme na růžičky.

4

Vše přendáme do velké mísy.

5

V hrníčku prošleháme olivový olej se solí, pepřem, rozmarýnem, javorovým sirupem, balzamikovým octem.

6

Přelijeme zálivkou zeleninu a důkladně promícháme, aby se každičký kousek obalil směsí.

7

Zeleninu rozložíme na plech vyložený pečicím papírem.

8

Dáme péct do předehřáté trouby zhruba na 20 minut.

9

Sem tam zkontrolujeme a promícháme.

Pečená zelenina s balzamikovým přelivem
Lucie Pospíšilíková

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...

Nenechte si ujít

reklama
Doprava zdarma na všechny nákupy na Powerlogy.cz Doprava zdarma
Doprava zdarma na všechny nákupy na Powerlogy.cz
Naše potraviny obsahují výrazně méně cukru. Protože jejich skutečná síla spočívá v přírodní chuti. Víme, že i funkční potraviny mohou chutnat skvěle a lahodně. Při dodržení nejvyšších standardů kvality jsme dosáhli čistou chuť každé jedné Powerlogy potraviny. Doprava zdarma na všechny nákupy.

Zobrazit další slevové kupony →

Už jste ochutnali Zdravou jednohubku?

Každý všední den jeden tip pro lepší zdraví a snadnější hubnutí ve vaší emailové schránce.

Dejte si Zdravou jednohubku spolu s dalšími 4 562 čtenáři.

Varování: Po požití Zdravé jednohubky můžete být chytřejší a zdravější. Když vám přestane chutnat, můžete se kdykoli odhlásit.

reklama
Pošlete článek přátelům