BezHladovění.cz

RECEPT: Tatarák z červené řepy

Zvažujete odlehčení jídelníčku? Pak do něho nezapomeňte zařadit řepný tatarák. Nadupaný vitamíny, minerálními látkami a stopovými prvky zachutná i zarytým „masožroutům“.

Řepný tatarák pro odlehčení jídelníčku

Ingredience:

Postup:

  1. Řepu uvařte doměkka.
  2. Uvařenou řepu nechte vychladnout, poté ji oloupejte.
  3. Šalotku oloupejte, nakrájejte nadrobno a na trošce vodě ji krátce zpěňte.
  4. Vychlazenou řepu, avokádo zbavené slupky i pecky, šalotku a ostatní ingredience vložte do mixéru a rozmixujte do Vámi požadované konzistence.
  5. Nakonec vše dochuťte dle potřeby a podávejte na salátovém listu s plátkem celozrnného pečiva.

TIP: K řepnému tataráku chuťově ladí zrající sýr.

Přejeme dobrou chuť!

Baví vás žít zdravě? Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout.
Upozornění na nové články, jídelníčky a recepty posíláme 3x týdně (po, st, pá). Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit.
Redakce

Redakce

Každý den vám přinášíme novinky a zajímavosti ze světa zdravého životního stylu a hubnutí.

reklama