Honí vás mlsná? Zahřešte si bez výčitek. Goji pralinky s vanilkou, špetkou chilli a pravého kakaa se jen rozplývají na jazyku. Přitom jsou zdravé a lehoučké. 1, nebo 2 bonbony ještě nikoho nezabily!
Goji bonbóny s vanilkou a kakaovým máslem
Ingredience:
- 100 g kakaového másla
- 50 g kokosového oleje
- 70 g kakaa
- 60 g kokosového cukru
- 1 čl mleté vanilky
- ½ čl chilli v prášku
- 30 g goji
Postup:
- Kakaové máslo nakrájejte na menší kousky a nechte ho rozpustit ve vodní lázni.
- Přidejte kokosový olej a dobře promíchejte.
- Rozpuštěné kakaové máslo a kokosový olej nalijte do mixéru a přidejte kakao, kokosový cukr, mletou vanilku a chilli v prášku.
- Dobře vše rozmixujte, aby se vám všechny ingredience spojily.
- Čokoládovou směs nalijte do silikonových formiček na dezertní bonbóny a posypte nasekanými kousky goji.
- Odložte do lednice alespoň na 1 hodinu. Po vyjmutí vyklopte jednotlivé bonbóny a po kouscích vychutnávejte.
Počet porcí: 24
Další jednoduché recepty najdete na lenivakucharka.sk.