RECEPT: Goji bonbóny s vanilkou a kakaem

Honí vás mlsná? Zahřešte si bez výčitek. Goji pralinky s vanilkou, špetkou chilli a pravého kakaa se jen rozplývají na jazyku. Přitom jsou zdravé a lehoučké. 1, nebo 2 bonbony ještě nikoho nezabily!

Goji bonbóny s vanilkou a kakaovým máslem

Ingredience:

  • 100 g kakaového másla
  • 50 g kokosového oleje
  • 70 g kakaa
  • 60 g kokosového cukru
  • 1 čl mleté vanilky
  • ½ čl chilli v prášku
  • 30 g goji

Postup:

  1. Kakaové máslo nakrájejte na menší kousky a nechte ho rozpustit ve vodní lázni.
  2. Přidejte kokosový olej a dobře promíchejte.
  3. Rozpuštěné kakaové máslo a kokosový olej nalijte do mixéru a přidejte kakao, kokosový cukr, mletou vanilku a chilli v prášku.
  4. Dobře vše rozmixujte, aby se vám všechny ingredience spojily.
  5. Čokoládovou směs nalijte do silikonových formiček na dezertní bonbóny a posypte nasekanými kousky goji.
  6. Odložte do lednice alespoň na 1 hodinu. Po vyjmutí vyklopte jednotlivé bonbóny a po kouscích vychutnávejte.

Počet porcí: 24

Další jednoduché recepty najdete na lenivakucharka.sk.

 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Veronika Čopíková

Veronika Čopíková

Jsem ambasadorka chutného, doma připraveného jídla a milovnice kvalitních produktů. Spletitý kolotoč plný povinností vyplňuji oddechově-kreativním vařením. Prostřednictvím svých fotek a videoreceptů chci ukázat, že příprava receptů může být jednoduchá, rychlá a hlavně chutná!