Print Options:

Goji bonbóny s vanilkou a kakaem

Množství

 100 g kakaového másla
 50 g kokosového oleje
 70 g kakaa
 60 g kokosového cukru
 1 lžička mleté vanilky
 ½ lžičky chilli v prášku
 30 g goji
1

Kakaové máslo nakrájejte na menší kousky a nechte ho rozpustit ve vodní lázni.

2

Přidejte kokosový olej a dobře promíchejte.

3

Rozpuštěné kakaové máslo a kokosový olej nalijte do mixéru a přidejte kakao, kokosový cukr, mletou vanilku a chilli v prášku.

4

Dobře vše rozmixujte, aby se vám všechny ingredience spojily.

5

Čokoládovou směs nalijte do silikonových formiček na dezertní bonbóny a posypte nasekanými kousky goji.

6

Odložte do lednice alespoň na 1 hodinu. Po vyjmutí vyklopte jednotlivé bonbóny a po kouscích vychutnávejte.

Nutrition Facts

porce 24