Klasické zapékané brambory s uzeným masem a tučnou smetanou nejsou nic pro vás? Vyzkoušejte vegetariánskou variantu s tofu a sýrem. Vydatné jídlo, po kterém vám nebude těžko. Zapečené brambory můžete podle...
Kategorie - Recepty s rýžovou smetanou
Rýžová smetana neobsahuje žádné živočišné složky a je skvělou náhražkou pro vegany i osoby s intolerancí laktózy nebo alergií na mléko. Vyrábí se z rýže, vody a slunečnicového oleje. Své zastoupení v ní mají sacharidy, bílkoviny i zdravé tuky.
Při používání smetany z rýže v přiměřeném množství vám nehrozí zvýšený cholesterol, rychlé přibírání na váze ani trávicí potíže.
Rýžovou smetanu využijete všude tam, kde se běžně používá smetana z kravského mléka. Je skvělá do různých dezertů i omáček. Zjemní také polévky a zeleninové krémy.