Zelené kari s treskou, lilkem a žampiony
Ingredience
Pokyny
Video
-
Tresku pokrájejte na větší kousky.
-
Žampiony nakrájejte na čtvrtky či na plátky, lilek na větší kostky.
-
Očištěnou šalotku nasekejte nadrobno, stejně tak chilli papričku.
-
V hluboké pánvi rozehřejte olej, přidejte šalotku a chilli papričku.
-
Obojí orestujte.
-
Poté přidejte do pánve tresku a s ní hned kari pastu, sójovou omáčku, kokosové mléko, žampiony a sůl.
-
Pánev přikryjte poklicí a nechte tak 10 minut na vyšším stupni probublat.
-
Jakmile se treska začíná rozpadat, je čas na odstavení pánve a dokončení kari.
-
Přidejte do směsi hrášek a jarní cibulku pokrájenou na kolečka.
-
Nakonec kari zakapejte šťávou z půlky limetky.
-
Podávejte s jasmínovou rýží.