Zelené kari s krůtím masem

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Pokyny

  1. Krůtí prsa omyjte a nakrájejte je na větší kostky či nudličky.
  2. Cibuli pokrájejte nadrobno.
  3. Do hluboké pánve nalijte olej.
  4. Na rozpálený olej vhoďte nakrájenou cibuli.
  5. Když zesklovatí, přidejte do pánve krůtí maso a ze všech stran orestujte.
  6. Přidejte kari, promíchejte a přilijte vývar.
  7. Pánev zakryjte a nechte probublávat cca 10 minut, dokud se vývar nezredukuje.
  8. Poté přidejte kokosové mléko, sójovou omáčku a sůl.
  9. Nechte opět provařit, dokud se tekutina nezredukuje.
  10. Pokud se vám zdá omáčka řídká, smíchejte trochu bramborového škrobu v troše vody, rozmíchaný škrob vlijte do omáčky a nechte 10 minut provařit.
  11. Podávejte s rýží, zdobené čerstvou mátou.
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network