-
Šalotku nakrájejte nadrobno.
-
V hrnci rozehřejte olej a cibuli restujte dozlatova.
-
Mrkev nakrájejte na jemné kostičky a přidejte k cibuli.
-
Za občasného míchání opékejte další dvě minuty.
-
Přidejte maso a míchejte, dokud se nezatáhne.
-
Přidejte protlak a zarestujte.
-
Zalijte drcenými rajčaty a trochou vody (bude stačit 0,5 až 1 deci).
-
Přidejte koření a bylinky, osolte a opepřete a za občasného míchání duste asi 20 minut, dokud omáčka nezhoustne.
-
Žampiony zbavte nožiček a oloupejte.
-
Naplňte ragú a přendejte na plech vyložený pečicím papírem.
-
Pečte při 190 °C 20 minut.
-
Podávejte se zakysanou smetanou.