Zapečené plněné žampiony s masovým ragú

Celkový čas: 50 min

Zapečené plněné žampiony s masovým ragú

Čas na přípravu 30 mins Čas vaření 20 mins Celkový čas 50 min

Ingredience

Pokyny

  1. Šalotku nakrájejte nadrobno.
  2. V hrnci rozehřejte olej a cibuli restujte dozlatova.
  3. Mrkev nakrájejte na jemné kostičky a přidejte k cibuli.
  4. Za občasného míchání opékejte další dvě minuty.
  5. Přidejte maso a míchejte, dokud se nezatáhne.
  6. Přidejte protlak a zarestujte.
  7. Zalijte drcenými rajčaty a trochou vody (bude stačit 0,5 až 1 deci).
  8. Přidejte koření a bylinky, osolte a opepřete a za občasného míchání duste asi 20 minut, dokud omáčka nezhoustne.
  9. Žampiony zbavte nožiček a oloupejte.
  10. Naplňte ragú a přendejte na plech vyložený pečicím papírem.
  11. Pečte při 190 °C 20 minut.
  12. Podávejte se zakysanou smetanou.
Receptová karta - Powered by WP Delicious