Print Options:

Velikonoční nádivka

Množství1 porce

 200 g celozrnného kváskového pečiva
 100 ml rostlinného mléka
 4 bio vejce
 200 g uzeného tofu
 2 hrnky baby špenátu
 hrst hladkolisté petržele
 sůl
 pepř
 muškátový oříšek
 1 lžíce lahůdkového droždí
1

Troubu předehřejeme na 180 stupňů.

2

Pečivo si nakrájíme na drobné kostičky a zalijeme ho mlékem, aby změklo.

3

Přidáme žloutky, nastrouhané tofu, omytý špenát, petržel.

4

Dochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a lahůdkovým droždím.

5

Nakonec vmícháme vyšlehaný sníh z bílků, opatrně zapracujeme, případně ještě dochutíme a vložíme do zapékací nádoby a pečeme zhruba 45 minut.