-
Kešu ořechy namočte na 2–3 hodiny do vody.
-
Po této době vodu slijte a ořechy rozmixujte spolu s kokosovým olejem dohladka.
-
Rozmixované kešu dejte do mísy a přidejte kakao, agávový sirup, skořici a sůl.
-
Důkladně promíchejte, ať se vše krásně spojí.
-
Mísu se vzniklou směsí dejte do lednice na 40 minut.
-
Po 40 minutách mísu se směsí na kuličky vyndejte.
-
Pomocí lžíce nebo naběračky na zmrzlinu vyberte část směsi, ze které vytvořte kuličku.
-
Kuličku obalte v kakaových bobech nebo strouhaném kokosu.
-
Takto postupujte, dokud nevytvoříte všechny kuličky.
-
Kuličky dejte do lednice na 2 hodiny ztuhnout.
-
Podávejte vychlazené přímo z lednice a nenechávejte je dlouho stát při pokojové teplotě – kokosový tuk má sklony k tání.