Print Options:

Rychlý salát s tuňákem, rukolou, avokádem a fazolemi

Množství2 porce

 125 g čerstvé rukoly
 120 g tuňáka z konzervy
 170 ml konzerva kukuřice
 400 konzerva červených fazolí
 200 zakysané smetany
 1 avokádo
 šťáva z půlky citrónu
 4 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
 cherry rajčátek
 čerstvě mletý pepř
 sůl
1

Rukolu pořádně omyjte a nechte okapat.

2

Dejte ji do větší mísy či rozdělte rovným dílem do 2 hlubokých talířů.

3

Zakapejte citrónovou šťávou a olivovým olejem.

4

Nyní přidejte scezené fazole a kukuřici.

5

Jako další vrstvu přilijte zakysanou smetanu.

6

Avokádo zbavte slupky a pecky a nakrájejte jej na plátky.

7

Plátky avokáda posolte a opepřete a poklaďte je na smetanu.

8

Cherry rajčátka rozkrojte napůl a přidejte do salátu.

9

Nakonec přidejte scezeného tuňáka a můžete podávat.

Nutrition Facts

porce 0