Plněné žampiony rajčaty a mozzarellou

Plněné žampiony rajčaty a mozzarellou

Ingredience

Pokyny

  1. Žampiony očistíme a oloupeme. Vnitřky vydlabeme a zbytek hub pokrájíme na drobné kousky.
  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  3. Na malé kousky nakrájíme také sušená rajčata, mozzarellu a čerstvou bazalku.
  4. Na pánvi rozpálíme lžičku kvalitního rostlinného oleje. Po chvíli přidáme cibulku a necháme ji zesklovatět.
  5. Po chvíli přidáme cibulku a necháme ji zesklovatět.
  6. Přidáme pokrájené houby, osolíme, opepříme a krátce podusíme.
  7. Ke konci přidáme také mozzarellu, sušená rajčata a bazalku.
  8. Pánev odstavíme z plotny a připravenou směsí plníme hlavičky žampionů.
  9. Plech vymažeme tenkou vrstvou olivového oleje a rozmístíme na něj naplněné žampiony.
  10. Pečeme 15–20 minut na 175 °C.
Receptová karta - Powered by WP Delicious